lunes, 6 de octubre de 2008

Les judokes catalanes s'emporten el bronze al "Città di Cogoleto"


L'equip sènior femení de judo de Catalunya va obtenir la tercera posició a la segona edició del Trofeu Internacional "Città di Cogoleto", disputat a aquesta localitat italiana de la província de Gènova el passat 20 de setembre. Les catalanes només van ser superades per les judokes del Marsella, amb qui van empatar en nombre de victòries però no les van poder superar en punts, i les franceses del Mulhouse París, que es van adjudicar la primera posició.

Les selecció dirigida per Alícia Piñero va fer un torneig molt complet en la seva primera sortida d'aquest nou curs, superant en la classificació final l'equip amfitrió del Budo Semmon Gakko i dos representants més de la regió de Ligúria. El sistema de competició escollit, lliga de tots contra tots que va permetre als equips participants disputar un total de cinc rondes, va ser "molt positiu de cara a arrencar la temporada", segons la seleccionadora.

Les judokes convocades, totes de clubs de Barcelona, per Piñero van ser Vanessa Garcia, de menys 48 del Judo Louis; Mireia Rius i Rebeca García, en menys 52 i 57 respectivament, del Montserrat; Marta Mestre, en menys 63 quilos del Llúria i, per últim, Noèlia Gonzàlez, en més 63 quilos del Bushido.

El categoria masculina, el "Città di Cogoleto" també va tenir una superioritat de França, ja que els dos equips del Marsella que hi competien es van endur l'or i l'argent, mentre que el bronze va ser per la selecció d'Eslovènia.

No hay comentarios: