Ahir dissabte 20 de novembre es va disputar al Pavelló AESE de l´Hospitalet el TI "Ciutat de l´Hospitalet" 2010.

Del JC Vallès van participar:

- Toni Mendoza a -73kg
- Iván Moreno a -90kg
- Axel Vázquez a -90kg

El nivell de la competició va estar molt bé per tal de preparar el Campionat de Catalunya que es farà el proper 11 de desembre a Sant Sadurní d´Anoia. D´altra banda, aquest torneig serveix per puntuar de cara a formar part de l´equip català que participarà en el Campionat d´Espanya Absolut.

En Toni a -73kg es va classificar en 7è lloc. Va guanyar dos combats demostrant un bon nivell de Ne Waza (Judo Terra) i a semifinals va perdre amb el que resultaria campió el judoka del club Condal Edgar Massanés. En el primer combat de la repesca també va perdre amb en Jordi Guilló del club Llúria per un sol Yuko. Bon paper d´en Mendoza en la seva primera competició de la temporada.
L´Iván a -90kg va perdre el seu primer combat contra Sergi Paulov del Dojo Lleida, Paulov va ser posteriorment el campió d´aquesta categoria. A la repesca pel tercer lloc l´Ivan va guanyar el seu primer encontre per un excel-lent Ippon de O Soto Gari. El segon combat de repesca també el va guanyar d´Ippon per una tècnica de Shime Waza (estrangulació). Un cop a la final de la repesca disputa el Bronze contra Marc Xancó del Llúria, en un combat molt disputat l´Iván ataca amb una combinació de Seoi Nage i O Soto Gari i a punt de marcar Ippon és contrat cauen al terra tots dos i en Xancó el controla amb Osae Waza (immobilització) perdent després de 25 segons el combat. Bon resultat final de 5è lloc per l´Iván el qual va, cada vegada, millorant en competició.

L´Axel es va classificar en segon lloc en -90kg. Va guanyar el primer combat per un ràpid Seoi Nage (20 segons) amb el qual va marca Ippon. El segon combat el torna a guanyar amb la mateixa tècnica i resultat. A semifinals guanya d´Ippon a Marc Xancó de Shime Waza (estrangulació) després de anar guanyant i dominant tot el combat. A la final es troba amb en Sergei Paulov del Dojo Lleida el qual sorpren a l´Axel amb un ràpid Uchi Mata amb el que li marca Ippon. Primera competició de Vázquez a -90kg (les altres dues les havia fet a -100kg) i amb bones sensacions de cara al Campionat de Catalunya Absolut.

Vull felicitar a aquests esportistes per la seva clara bona actuació en aquest campionat en el que van participar judokes de França, Aragó, València, Pais Vasc, a més dels catalans.