lunes, 27 de julio de 2009

FI DE LA TEMPORADA 2008-2009

Hola a tots/es,

Fa dues setmanes vam fer el sopar de comiat de la present temporada. Ens ho vam passar molt bé: vam fer una barbacoa a casa meva, vam menjar, vam jugar al SingStar, al Guitar Hero i va estar molt bé tot plegat.

Per el proper divendres, darrer dia de classes, us proposo anar a la gelateria La Xixonenca que hi ha al costat de l´OpenCor de Cerdanyola.

I, com vam fer l´any passat, acomiadem la temporada fent un gelat.

Quedem allà cap a les 20'30h.

Ah! I recordeu que el dimecres dia 2 de setembre tornem als entrenaments.

Us esperem, abraçades,

David Soriano

MANERA ALTERNATIVA DE LLIGAR-SE EL CINTURÓ

Mr Bean i el Judo

Once convocados para el Mundial de Rotterdam

Ni en verano para el judo español hay descanso, máxime cuando a finales del próximo mes hay cita internacional y de las grandes.
La ciudad de Rotterdam acoge el campeonato del mundo del 25 al 31 de agosto y España para la ocasión presenta un combinado integrado por: Sugoi Uriarte en -66 Kg. Kiyoshi Uematsu en -73 Kg. Jorge Benavente en -81 Kg. David Alarza en -90 Kg. y Ángel Parra en +100 Kg. queda desierta la categoría masculina de -60 Kg. y -100 Kg. En cuanto al equipo femenino nos representará Oiana Blanco en -48 Kg. Ana Carrascosa en -52 Kg. Conchi Bellorín en -57 Kg. Cecilia Blanco en -70 Kg. Esther San Miguel en -78 Kg. y Sara Álvarez Folgueira en +78 Kg. queda desierto el peso de -63 Kg.
Para este mundial de Holanda también equipo incompleto con once judokas aunque supera el reducido número de siete con se acudía al anterior de Río de Janeiro y es que España habitualmente hace gala de mermar equipos en cuanto la cita se presenta lejana.
Debut mundialista en el tatami de Rotterdam para Oiana Blanco, Conchi Bellorín, Sugoi Uriarte y la jovencísima gallega campeona de Europa júnior Sara Álvarez Folgueira que es la gran sorpresa de la convocatoria.

La família del Judo, de dol

Des del Judo Club Vallès i el Judo ARVI volem tenir un record per als vuit judokes de l'Equip Juvenil de l'Iran, que morien en un tràgic accident aeri recentment.
Els joves judokes, acompanyats per dos entrenadors i un delegat, es desplaçaven cap a Armènia per a preparar el Campionat del Món de la categoria, que es disputarà a Hongria a començaments del mes d'agost.
Tota la família del judo vol estendre les seves condolences als familiars de les víctimes d'aquesta catàstrofe, que costava la vida a les 168 persones que viatjaven en l'avió accidentat.

Descansin en pau