lunes, 27 de octubre de 2008

TROFEU INT. CIUTAT DE GIRONA




El passat dissabte 25 es va celebrar al Pavelló Palau de Girona el Trofeu Internacional Sènior "Ciutat de Girona" amb una participació de 89 dones i 202 homes amb equips participants d´Espanya, França, Principat de Mònaco, Irlanda, Andorra i Catalunya, a més de la Selecció Espanyola Sub-23 en la qual hi ha membres que estan preparant el Campionat d´Europa d´aquesta categoria.


Del club ARVI de Cerdanyola del Vallès van participar finalment l´Ivan Moreno en +100kg i en Toni Mendoza en -73kg.


Tots dos van guanyar els seus respectius primers combats. El segon combat se´ls va complicar i van perdre. Entrant d´aquesta manera a la repesca, en arribar el judoka que els va guanyar a semifinals. Així doncs, van disputar el primer combat per poder lluitar pel bronze i no va poder ser. Van acabar perdent els seus respectius combats, quedant d´aquesta manera fora de la competició.


Des del club pensem que han d´estar contents per haver aconseguir acabar la competició havent realitzat 3 combats de bon nivell. Sobretot tenint en compte que és la primera competició de la temporada i que el nivell de la mateixa era molt alt.


Felicitem, doncs, a en Toni i a l´Ivan i els fem saber des d´aquí que estem molt orgullosos de la seva participació.