sábado, 10 de enero de 2009

L´IVAN MORENO AL CAMPIONAT D´ESPANYA ABSOLUT




Hem de felicitar a l´Ivan Moreno per la seva participació com a membre de la Selecció Catalana de Judo Absoluta, el dissabte dia 10 de gener a Alacant, a la Fase Sector del Campionat d´Espanya Absolut.

L´Ivan ha fet una gran competició y es nota que cada vegada es troba millor competint. Malgrat això no s´ha pugut classificar per a la Fase Final, la qual es disputarà a la Coruña els propers 31 i 1 de gener i febrer respectivament.

De ben segur que, l´Ivan, treurà resultats en un futur pròxim. Donat que és un exemple de treball, tenacitat i constància.

Pel que fa a la Selecció Catalana s´han classificat 8 noies i 4 nois. A més s´ha de tenir en compte que dues noies i un noi estan classificats directament pel fet de ser medallistes, d´or o argent, de l´edició de la Fase Final de l´any passat.

Per tant, felicitem des d´aquí a la Seleccionadora Catalana Femenina, l´Alicia Piñero, que debuta com a entrenadora en aquest Campionat i que, com acabem de dir, ha aconseguit classificar a 10 noies per a la Fase Final. Recordem que l´Alicia és la Presidenta del nostre club, el JUDO CLUB VALLÈS.

En aquest enllaç podeu consultar els resultats i el seguiment de la Fase Sector.




David Soriano

Coordinador Tècnic Federació Catalana de Judo i DA

Professor de Judo de l´ARVI -CN 5è DAN-