martes, 28 de octubre de 2008

Prop de 400 joves judokes aprenen la importància de la tasca dels àrbitres en la XII Trobada dels JudoXics





























Al voltant de 400 nens i nenes d'entre 7 i 12 anys van assistir a la XII Trobada de Judo Infantil - JudoXics, organitzada per la Federació Catalana de Judo i Disciplines Associades en col·laboració amb l'Ajuntament de Vilassar de Mar en el Pavelló Municipal d'aquesta localitat maresmenca el passat 26 d'octubre.
La jornada va tenir com a eix principal la necessitat de saber valorar el paper fonamental dels àrbitres de Judo. Així, els petits judokes van aprendre, en companyia dels seus professors i pares, i per mitjà d'una sèrie d'activitats lúdiques i esportives, que sense els àrbitres seria impossible la pràctica d'aquest esport.
Amb aquesta finalitat, els assistents van poder conèixer les bases de l'arbitratge en Judo, així com la importància de desenvolupar en tot moment un comportament respectuós i cortès vers els seus contrincants i els àrbitres.
Aquesta Trobada dels JudoXics també va comptar amb la participació de la guineu Jaqui, mascota dels joves judokes a Catalunya, que a banda de jugar amb tots els participants, va tenir un paper molt actiu en el taller d'arbitratge de Judo.