jueves, 20 de noviembre de 2008

Jordi Maya del Club Sport Arvi es proclama sotscampió d’Europa de Judo per a veterans

El judoka de l’Arvi va perdre la final davant del rus Telman Kurbanov a Praga on es va disputar el passat cap de setmana aquest Campionat d’Europa.

Jordi Maya, amb kimono blanc, és el nou sotscampió d'Europa en categoria veterans
La capital de la República Txeca, Praga, va assolir el Campionat d’Europa de Judo per a veterans el passat cap de setmana. En aquest campionat va haver-hi participació de Sport Club Arvi; Jordi Maya va participar en la categoria de menys de 100 kg i per judokes en edat entre 35 i 39 anys.
El barcelonès va disputar quatre combats i va guanyar els tres primers, només el va sorprendre el rus Telman Kurbanov que li va guanyar la final. En la primera ronda, Maya va guanyar l’hongarès Zoltan Tenki. En els quarts de final es va imposar a l’alemany Oleg Derkach i en semifinals el seu rival el rus Valery Borisov no va poder evitar que Maya es classifiqués per a la final. En aquesta, la major tècnica del rus es va imposar i malgrat que Maya va fer un bon combat no poder evitar que el rus s’emportés la medalla d’or.