lunes, 6 de octubre de 2008

Alícia Piñero és la nova seleccionadora catalana de judo sots-23 i sènior femení


Alícia Piñero, judoka de l’Sport Club Arvi, ha estat nomenada per la Federació Catalana de Judo seleccionadora catalana de les categories sènior i sots-23. La judoka local, 3r DAN de judo, va debutar com a seleccionadora en el Trofeu Internacional ‘Città di Cogoleto’, competició en la que el combinat català va finalitzar tercer.

L’actual campiona de Catalunya de judo en categoria absoluta ha iniciat una nova etapa en la seva carrera esportiva. Alícia Piñero és des del mes de setembre és l’entrenadora de les seleccions catalanes sots-23 i sènior de judo femení. La judoka cerdanyolenca va decidir deixar de competir després de la seva participació al Campionat d’Espanya i la Federació Catalana de Judo va voler aprofitar la seva experiència i la va convidar a ocupar el càrrec de seleccionadora de les categories sots-23 i sènior. La mateixa Piñero reconeix que “hem va sorprendre l’oferiment perquè és un repte molt gratificant”. La seva arribada a la Federació Catalana de Judo ha coincidit amb algun canvi d’estructura i ara són els tècnics els que estableixen els criteris de selecció.
La judoka de l’Sport Club Arvi es va estrenar com a seleccionadora en el Trofeu Internacional ‘Città di Cogoleto’ i tindrà en el Torneig Internacional de Judo ‘Ciutat de Barcelona’ la seva pròxima cita, competició en la que el combinat català vol revalidar el títol de campió.

No hay comentarios: