sábado, 11 de diciembre de 2010

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE JUDO SÈNIOR 2011

Avui dissabte s´ha disputat a Sant Sadurní d´Anoia el Campionat de Catalunya de Judo en categoria Absoluta.

Del Judo Club Vallès han participat tres judokes:
- Toni Mendoza a -73kg
- Iván Moreno a -90kg
- Axel Vázquez a -90kg

Els resultats no han sigut bons. Tot i això els nostres han fet una competició correcte.

En Toni Mendoza ha perdut el primer combat per Ippon de Uchi Mata contra Tomás Morales del Yawara. En Toni no ha pugut repescar donat que a quarts de final en Morales també a perdut. Mala sort donat que no ha pugut donar tot el Judo que té. Volem remarcar, i felicitar de passada, que aquest judoka va resultar medalla de  plata dissabte passat en un torneig internacional de Brazilian Jiu Jitsu disputat a Toulousse (França), en el qual va guanyar 5 combats per finalment perdre la final.

L´Iván Moreno ha fet una bona competició en relació a treball tàctic i de kumi kata. Finalment el seu resultat a sigut 5è. Ha perdut el primer combat contra Sergi Salas de la Associació Girona Judo, en el combat per a tercer ha perdut també per Ippon contra Joan Tur del Louis.

L´Axel Vázquez ha hagut d´abandonar per lesió quan anava a disputar la repesca. El primer combat el guanya per Ippon, el segon també el guanya per Ippon amb un fantàstic Okuri De Ashi Barai. A semifinals perd, un cop lesionat, contra Rubén Mani per Ippon de Uchi Mata. Finalment queda 7è al no poder continuar en la competició. Bona competició de l´Axel, el qual està preparant bé aquesta temporada el Campionat d´Espanya de la seva categoria, la Sub-23, que es farà al maig de l´any que ve.

Ànims per els nostres judokes per continuar entrenant i disfrutant del nostre esport.

Una abraçada per tothom i especialment per a ells tres donat que avui, més que mai, els hem d´animar.

David Soriano Valero
CN 5è DAN Judo

No hay comentarios: