domingo, 25 de abril de 2010

AXEL VÁZQUEZ AL CAMPIONAT ESPANYA SUB-23

Axel Vázquez va participar ahir dissabte dia 24 d'abril al Campionat d'Espanya Sub-23 a Getafe (Madrid).

Va perdre el primer combat, sense poder respescar amb el nou sistema de repesques a quarts de finals, amb en Jaume Bertomeu de València. Aquest judokas valencià és un vell conegut de l´Axel ja que van fer fa dos anys la final del Campionat d´Espanya Júnior, la qual també va ser per Bertomeu.

Axel anava guanyant de dos yukos i a falta de 2 minuts el judoka de València el va contraatacar en una acció del judoka de Cerdanyola del Vallès amb un De Ashi Barai i li va marcar Ippon.

Ànims Axel i a continuar entrenant i disfrutant del Judo.

Salutacions,

David Soriano
CN 5è DAN Judo

TORNEIG DE VILAFRANCA DEL PENEDÈS 2010

Avui, diumenge 25 d´abril, hem disfrutat d´una jornada de Judo al Pavelló d´Hoquei de Vilafranca del Penedès.

Molts/es dels/les nostres judokes del Judo ARVI i del Judo Vallès han participat aquest matí al Torneig de Judo de Vilafranca del Penedès.

Els resultats han sigut molt bons però, sincerament, són lo de menys. Hem pugut veure com alguns/es judokes feien la seva primera competició en aquest esport. I, pel que jo he pugut veure, s´ho han passat molt bé i crec que han après molt Judo.

Que és el que vull dir amb això? Doncs que aprendre Judo no es limita a fer combats i a guanyar-los o perdre´ls i/o a aprendre tècniques..., aprendre Judo significa compartir l'experiència d´aquest esport amb la família, amb altres companys/es que acabem de conèixer, a viure una part del Judo molt diferent a la del dia a dia en el club o el cole, etc.

Enhorabona!!! Estic molt content dels judokes i de les judokes de l´ARVI i del Vallès que avui m´han fet gaudir tant del meu esport.

Continueu fent aquest bonic esport amb tantes ganes...

Una abraçada,

David Soriano
Cinturó Negre 5è DAN Judo