viernes, 24 de octubre de 2008

Alicia Piñero i David Soriano a la celebració del 75è aniversari de la UFEC en un sopar de gala a Barcelona

La passada nit es va celebrar amb gran èxit d'assistència el sopar de gala de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), amb motiu del seu 75è aniversari. Al Palau de Congressos de Catalunya a Barcelona hi van assistir més de 650 persones que no es van voler perdre una festa única, i que van gaudir d'una nit plena de sorpreses, humor, homenatges i bons records.El Sopar de Gala de la Unió de Federacions, amb el seu president David Moner al capdavant i acompanyat, d'entre altres personalitats, del President de la Generalitat de Catalunya, José Montilla, el vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira i el secretari general de la Vicepresidència, Rafel Niubò, va iniciar-se amb l'humorista Carles Latre, qui amb David Moner, va donar la benvinguda. Després es va lliurar la nova edició de la Medalla Commemorativa de la UFEC a cadascuna de les 64 federacions que en formen part. També es van atorgar plaques de reconeixement a les 18 Federacions Fundadores de la UFEC.
A aquest sopar van assistir la Presidenta del nostre club, Alicia Piñero, i el Coordinador del mateix, David Soriano, com a representants de la Federació Catalana de Judo i DA.
Com ja sabeu l´Alicia a més de Seleccionadora Catalana Sènior Femení és membre de la Junta Directiva de la Federació i en David Soriano a més de Seleccionador Català Sub-20 és Coordinador Esportiu de la mateixa.